Ghid de aplicație: cât de etanșă este clădirea ?

You are here

Pentru a atinge gradul de etanșeitate a clădirilor conform standardelor pasive (0,6

Aplicați învelișul impermeabil aprobat de BBA pe următoarele conexiuni de construcție ale suprafeței exterioare a clădirii sau casei dvs. Aplicați întotdeauna Blowerproof în interior, înainte ca podeaua (izolație, șapă, finisaj) și finisajele de perete să fie realizate.

Aplicatii

Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă a intersectiei podelei cu peretele.
Luchtdichtheid vloer wand aansluiting voor een maximale gebouwluchtdichtheid met gespoten luchtdichte coating
Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă a intersectiei peretelui cu tavanul.
Luchtdichtheid wand plafond
Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă intre profilului ferestrei cu zona de fixare a acesteia de constructie.
Beste product voor de luchtdichting van raamkozijnen.
Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă a golurilor pe unde tevile traverseaza constructia.
Beste oplossing voor luchtdichte buisdoorvoeren
Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă a pereților
Luchtdichtheid wanden gebouwen