Clădire Etanșă

You are here

De ce ?

Argumentele pentru etanșeitatea permanentă a unei clădiri sau a unei case nu pot fi ignorate. Pierderea de valoare a unei proprietăți în timp este prea mare dacă nu se are grijă de etanșeitatea la aer.

  1. Cea mai ieftină modalitate de a reduce costurile de încălzire.
  2. Orice sistem de ventilație necesită un nivel de etanșare a aerului de n50 <1, ceea ce implică un nivel ridicat al etanșeității clădirii sau a casei.
  3. Un nivel de confort ridicat, deoarece se evită fluxul de aer rece precum si zonele de umezeală ce pot apărea pe pereții interiori.

Toate țările europene, inclusiv Marea Britanie, implementează pas cu pas normele de etanșeitate la standardul pasiv, care este n50 <0,6. Construirea unei clădiri noi care nu este etanșă va avea ca rezultat o pierdere majoră a valorii proprietății pe termen scurt.

  1. Anglia și Țara Galilor: Partea L din regulamentele de construcție
  2. Scoția: Secțiunea 6 din regulamentele privind construcțiile din Scoția
  3. Irlanda de Nord: Partea F din Regulamentul privind construcțiile din Irlanda de Nord

NORMELE EUROPENE

  1. Directiva 20/20/20: cu 20% mai puține emisii de CO2, 20% mai puțin consum de energie, cu 20% mai multă energie regenerabilă.
  2. Directiva europeană privind performanța energetică a clădirilor, Directiva 2002/91 / CE și Directiva 2010/31 / CE.

Cum ?

Pentru a realiza etanșeitatea permanentă a unei clădiri sau a unei case, carcasa exterioară trebuie să fie etanșă. Carcasa exterioară este formată din pereți, acoperiș și alte materiale care constituie bariera între interior și exterior. Etanșeitatea se poate face în două moduri. Prima metodă este etanșarea tuturor îmbinărilor clădirii din interior înainte de lucrările de tencuială și înainte de aplicarea șapei de podea sau a izolației de pardoseală. Combinația dintre îmbinările constructive etanșate folosind un înveliș impermeabil, cu tencuiala prin pulverizare pe pereți și cu o structură etanșă a acoperișului, face ca structura să atingă etanșeitatea pasivă. Cea de-a doua cale este aplicarea acoperirii impermeabile pe întregul perete, după care sunt instalate panourile de izolație și finisajul fațadelor. Apoi, nu mai este nevoie de pulverizare la interior.

Aplicatii

Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă a intersectiei podelei cu peretele.
Luchtdichtheid vloer wand aansluiting voor een maximale gebouwluchtdichtheid met gespoten luchtdichte coating
Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă a intersectiei peretelui cu tavanul.
Luchtdichtheid wand plafond
Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă intre profilului ferestrei cu zona de fixare a acesteia de constructie.
Beste product voor de luchtdichting van raamkozijnen.
Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă a golurilor pe unde tevile traverseaza constructia.
Beste oplossing voor luchtdichte buisdoorvoeren
Aplicate cu pensula sau prin pulverizare solutiile lichide BLOWERPROOF sunt certificate de institutul BBA (Marea Britanie) pentru a realiza o etanseitate permanentă a pereților
Luchtdichtheid wanden gebouwen